Colpart d.o.o.

Preduzeće za promet i usluge Colpart d.o.o. osnovano je 1990. godine. Osnovna delatnost firme je projektovanje, proizvodnja, montaža i puštanje u rad industrijskih dizalica(kranova) kao i proizvodnja i montaža kranskih staza. Pored toga,  firma COLPART doo pruža usluge servisiranja i kompletnih rekonstrukcije postojećih kranova .

Od svog osnivanja do danas smo iskustvom, inovacijama I stalnim razvojem postavili standarde u proizvodnji  kranova. Firma COLPART d.o.o. je zahvaljujući dugogodišnjem  iskustvu na polju kranske tehnike u prilici da potencijalnom  investitoru ponudi kompletnu uslugu izrade krana , po sistemu “ključ u ruke”. Našim kupcima nudimo efikasna i sigurna rešenja za podizanje.

U tesnoj saradnji sa našim poslovnim partnerima  dolazimo do zajedničkih tehničkih rešenja kako bi pružili najbolje rezultate uz profesionalnu i sveobuhvatnu uslugu. U prilici smo da ponudimo moderna i  fleksibilna rešenja za kompleksne zahteve naših kupaca  u različitim industrijama.

Odnos cena/performanse, vreme isporuke, kvalitet i tehnički dizajn glavni su razlozi zbog kojih kupci biraju firmu Colpart za svog poslovnog partnera. Zadovoljni smo samo kada su i naši partneri zadovoljni.

Tehnička dokumentacija

Za sve kranove koje izrađujemo obezbeđujemo kompletnu tehničku dokumentaciju, originalne ateste proizvođača za opremu koju isporučujemo.

Reference

Garancija kvaliteta usluga koje pružamo je i referenc lista od preko 200 izrađenih kranova koju možete pogledati ovde .

Servisiranje

Pružamo mogućnost servisiranja, tehničkog održavanja kao i remont postojećih kranova.